Вицепремиерката Грковска во посета на училиштето „Браќа Рамиз-Хамид“ во Шуто Оризари

По повод првиот училиштен ден заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење Славица Грковска денеска, 01.09.2022 година (четврток) во 10:00 часот ќе го посети основното училиште „Браќа Рамиз-Хамид“, во скопската Општина Шуто Оризари.

Календар Влада: 
Thursday, September 1, 2022 - 10:00 to 11:00