Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

 Денеска, 14.09.2022 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Wednesday, September 14, 2022 - 12:30 to 13:30