Вицепремиерот Битиќи и министерот Бочварски на Вториот македонски конгрес за патишта

Заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, утре 03.11.2022 година (четврток) со почеток во 09:30 часот ќе се обратат на отворањето на „Вториот македонски конгрес за патишта 2022“.

По завршување на воведните обраќања, предвидени се изјави за медиуми.

„Вториот македонски конгрес за патишта 2022“ ќе се одржи во хотел „Хилтон“. 

Календар Влада: 
Thursday, November 3, 2022 - 09:30 to 10:30