Прес-конференција на соработникот за енергетика, Виктор Андонов

Денеска, 06.11.2022 година (недела) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи соработникот за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Виктор Андонов.

Календар Влада: 
Sunday, November 6, 2022 - 12:00 to 13:00