Владата ќе одржи седница, 08.11.2022

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 08.11.2022 година (вторник), ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките по точките од дневниот ред, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
Tuesday, November 8, 2022 - 12:30 to 13:30