Прес-конференција на портпаролите на Владата и соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 16.11.2022 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа, и Виктор Андонов, соработник за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија..

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Wednesday, November 16, 2022 - 12:00 to 13:00