Премиерот Ковачевски ќе направи увид на градежни работи на тунелот Кичево - Охрид

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски на 18.11.2022 година (петок) во 15:00 часот ќе направи увид на градежни работи на тунелот Кичево - Охрид.

Покрај премиерот Ковачевски присутни ќе бидат и првиот заменик-претседател на Владата Артан Груби, заменикот на претседателот на Владата за економски прашања Фатмир Битиќи, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на ЈП Државни патишта, Ејуп Рустеми.

Календар Влада: 
Friday, November 18, 2022 - 15:00 to 16:00