Вицепремиерот Битиќи на отворањето на второто издание на меѓународниот „Реди самит“

Заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските сектори и инвестиции, Фатмир Битиќи, денеска, 22.11.2022 година (вторник) со почеток во 10:00 часот, во хотел Лимак, ќе се обрати на отворањето на второто издание на меѓународниот „Реди самит“.

„Реди самитот“ е во организација на здружението „Иницијатива за Економски Развој на Ромите – РЕДИ“

Календар Влада: 
Tuesday, November 22, 2022 - 10:00 to 11:00