Вицепремиерот Битиќи на панел дискусија на вториот Социо – еколошки форум (СЕФ)

Заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските сектори и инвестиции, Фатмир Битиќи, денрска, 22.11.2022 година (вторник) со почеток во 11:30 часот, во хотел Александар Палас, ќе биде дел од панел дискусија, дел од вториот Социо-еколошки форум (СЕФ) во организација на Фондацијата „Фридрих Еберт“, меѓународниот центар „Олоф Палме“ и Прогрес – Институтот за социјална демократија.

Панел дискусијата на која ќе се обрати вицепремиерот Битиќи е на тема „На демократијата и се потребни демократи а на енергијата демократизација“.

Календар Влада: 
Tuesday, November 22, 2022 - 11:30 to 12:30