Прес-конференција на соработникот за енергетика Андонов

На 23.11.2022 година (среда) со почеток во 13:00 часот прес-конференција ќе одржи соработникот за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Виктор Андонов на која ќе информира за енергетската состојба.

Календар Влада: 
Wednesday, November 23, 2022 - 13:00 to 13:30