Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски

Ве информираме дека на 24.11.2022 година (четврток), во 10:00 часот, во Медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски ќе одржи прес-конференција.

На прес-конференцијата ќе присуствува министерот за економија, Крешник Бектеши и генералниот директор на ЕСМ, Васко Ковачевски.

 

Календар Влада: 
Thursday, November 24, 2022 - 10:00 to 11:00