Премиерот Димитар Ковачевски во посета на компании во Штип

Во 13:00 часот премиерот Ковачевски ќе ја посети фабриката „Брилијант“.

Во 14:00 часот, премиерот Ковачевски ќе ја посети компанијата „Актива“, каде ќе се направи обиколка по што ќе следат изјави.

Календар Влада: 
Saturday, November 26, 2022 - 13:00 to 15:00