Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот за финансии Бесими

Денеска 01.12.2022 (четврток), во 14:30 часот во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски и министерот за финансии, Фатмир Бесими ќе одржат прес-конференција. На прес-конференцијата ќе бидат присутни министерката за труд и социјална политика, Јована Тренчевска и директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска.

Календар Влада: 
Четврток, Декември 1, 2022 - 14:30 to 15:30