Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот за финансии Бесими

Денеска, 03.12.2022 година (сабота) во 11:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски и министерот за финансии Фатмир Бесими ќе одржат прес-конференција за новиот Буџет на министерството за финансии за 2023 година.

Календар Влада: 
Saturday, December 3, 2022 - 11:00 to 12:00