Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Николовски

Денеска, 05.12.2022 година (понеделник) во 10:30 часот во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, ќе одржат прес-конференција за новиот Буџет на министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство за 2023 година.

Календар Влада: 
Понеделник, Декември 5, 2022 - 10:30 to 11:30