Владата ќе ја одржи 106-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска 06.12.2022 година (вторник), ќе одржи редовна седница.

За заклучоците и одлуките по точките од дневниот ред, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
Tuesday, December 6, 2022 - 00:00 to 23:45