Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски и министерката за труд и социјална политика Јована Тренчевска

Денеска, 13.12.2022 година (вторник), во 10:30 часот, во Медија центарот на Владата ќе се одржи прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски и министерката за труд и социјална политика, Јована Тренчевска. Прес-конференцијата е за Буџетот на Министерството за труд и социјална политика за 2023 година.

Прес-конференцијата можете да ја проследите и во живо на следните линкови:

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Tuesday, December 13, 2022 - 10:30 to 11:30