Премиерот Димитар Ковачевски ќе присуствува на отпочнување на изградба на нов далекувод во Овче Поле

Денеска, 8.12.2022 година (недела), со почеток во 12:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе присуствува на започнување на изградба на нов далекувод во Овче Поле.

Настанот е на местото каде што ќе биде поставен камен темелникот во близина на локален пат кон с.Мамутчево, регионален пат Велес-Мамутчево во близина на експресен пат Велес-Штип.

Календар Влада: 
Sunday, December 18, 2022 - 12:00 to 13:00