Прес-конференција на министерот Алити за Буџетот на Министерството за информатичко општество и администрација за 2023

На 19.12.2022 година (понеделник) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити.

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Monday, December 19, 2022 - 12:00 to 13:00