Прес-конференција на министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски

На 20.12.2022 година (вторник) со почеток во 12:30 часот, во Медија центарот на Владата, прес-конференција ќе одржи министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски.

Пренос во живо преку следните линкови:

Прес-конференцијата на македонски јазик
 

Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Вторник, Декември 20, 2022 - 12:30 to 13:30