Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска 20.12.2022 година (вторник) ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките по точките од дневниот ред, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
Tuesday, December 20, 2022 - 00:00 to 23:45