Премиерот Ковачевски во посета на Општина Куманово

Ве покануваме утре, 22 декември 2022 година (четврток), да ги проследите теренските активности на премиерот Димитар Ковачевски во Општина Куманово. 

Агендата започнува во 12:15 часот со посета на млекарницата „Бучен Козјак“, каде по обиколката се предвидени изјави за медиумите на премиерот Ковачевски и на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Календар Влада: 
Thursday, December 22, 2022 - 12:15 to 13:15