Прес-конференција на соработникот за енергетика Виктор Андонов

Денеска, 22.12.2022 година (четврток) со почеток во 12:00 часот прес-конференција ќе одржи соработникот за енергетика во Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Виктор Андонов на која ќе информира за енергетската состојба.
 

Календар Влада: 
Четврток, Декември 22, 2022 - 12:00 to 13:00