Делегација предводена од премиерот Ковачевски ќе положи цвеќе по повод одбележувањето на годишнината од смртта на претседателот Глигоров

Ве информираме дека денеска, 01.01.2023 година (недела) во 12:00 часот, делегација на Владата на Република Северна Македонија предводена од премиерот Димитар Ковачевски, Јована Тренчевска, министерката за труд и социјална политика и Беким Реџепи, заменик министерот за транспорт и врски, на градските гробишта Бутел ќе положат цвеќе на вечното почивалиште на поранешниот претседател на Република Северна Македонија Киро Глигоров.

Календар Влада: 
Недела, Јануари 1, 2023 - 12:00 to 13:00