Премиерот Ковачевски во посета на компанијата „Пекабеско“

Денеска, 11.1.2023 година (среда) во 11:30 часот премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија Крешник Бектеши и со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски ќе ја посетат комапнијата „Пекабеско“.

Во 13:45 часот, премиерот Ковачевски заедно со министерката за труд и социјална политика Јована Тренчевска, ќе одржат работна средба во Сојузот на здруженија на пензионери. По средбата, предвидени се изјави.

  

Календар Влада: 
Среда, Јануари 11, 2023 - 11:30 to 12:30