Прес-конференција на премиерот Ковачевски за реализација на капитални инвестиции во 2022 година

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, на 16.01.2023 година (понеделник), со почеток во 12:00 часот во Медија центар ќе одржи прес-конференција на тема - Реализација на капиталните инвестиции за изминатата 2022 година.

Ве покануваме да ја проследите прес-конференцијата.
 
Обраќањето на премиерот Димитар Ковачевски ќе може да се следи во живо на следните линкови:

Прес-конференцијата на македонски јазик
Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Monday, January 16, 2023 - 12:00 to 13:00