Прес-конференција на портпаролите на Владата и соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 18.01.2023 година (среда) со почеток во 13:45 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа, и Виктор Андонов, соработник за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Wednesday, January 18, 2023 - 13:45 to 15:00