Посета на премиерот Ковачевски на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

На 25.01.2023 година (среда) со почеток во 11:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски и министерот за образование и наука Јетон Шаќири ќе го посетат Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип.

Календар Влада: 
Wednesday, January 25, 2023 - 11:30 to 12:30