Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија и соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 25.01.2023 година (среда) со почеток во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа и Виктор Андонов, соработник за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Wednesday, January 25, 2023 - 13:30 to 14:30