Прес-конференција на соработникот за енергетика Виктор Андонов

Денеска, 02.02.2023 година (четврток) со почеток во 13:30 часот прес-конференција ќе одржи соработникот за енергетика во Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Виктор Андонов на која ќе информира за енергетската состојба.

Календар Влада: 
Thursday, February 2, 2023 - 13:30 to 14:30