Премиерот Ковачевски во посета на компанијата „Виталиа"

На 3.2.2023 година (петок), претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска во 11:30 часот ќе ја посетат компанијата „Виталиа".

Календар Влада: 
Петок, Февруари 3, 2023 - 11:30 to 12:30