Премиерот Ковачевски ќе се обрати на настан по повод доделување на социјални станови во Гостивар

Денеска, 27.02.2023 година (понеделник), претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски заедно со Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски во 10:30 часот ќе присуствуваат и ќе се обратат на настанот по повод доделување на социјални станови на 45 семејства во Гостивар.
 

Календар Влада: 
Monday, February 27, 2023 - 10:30 to 11:30