Прва седница на Владата со новоизбраните министри

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 28.02.2023 година (вторник), со почеток во 12:00 часот, ќе одржи седница, прва во состав со новоизбраните министри.

Календар Влада: 
Tuesday, February 28, 2023 - 12:00 to 13:00