Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот за економија Бектеши

Денеска 28.02.2023 година (вторник), во 13:00 часот, во Медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши ќе одржат прес-конференција. Тема на прес-конференцијата ќе бидат најновите одлуки на Владата на Република Северна Македонија.

 

Календар Влада: 
Tuesday, February 28, 2023 - 13:00 to 14:00