Вицепремиерот Битиќи на состанок со бизнис делегација на Источниот Комитет на Германското стопанство

Денеска, 14.03.2023 година (вторник), заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, ќе одржи состанок со бизнис делегација на Источниот Комитет на Германското стопанство, која ќе ја придружува в.д. амбасадорот Ото Граф.

Календар Влада: 
Tuesday, March 14, 2023 - 00:00 to 23:45