ЗПВРСМ Битиќи ќе учествува на трибина со млади, 15.03.2023 година со почеток во 11:30 часот

На 15.03.2023 година (среда) со почеток во 11:30 часот, во ЕУ Инфо Центарот, заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи ќе учествува на трибина со млади, на која ќе се дискутираат заклучоците на проектот „Што сакаат младите – Професиите на иднината бараат знаења и вештини денес“ кои ги изработи Институтот за добро управување и евроантлантски перспективи.

Календар Влада: 
Среда, Март 15, 2023 - 11:30 to 12:30