ЗПВРСМ Битиќи ќе оствари средба со генералниот директор на ТАВ, Метин Батак

Денес, 17.03.2023 година (петок), заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, ќе оствари средба со генералниот директор на ТАВ, господинот Метин Батак и претставници од ТАВ и ТАВ констракшн, на тема реализацијата на проектите од ТАВ програмата.

Календар Влада: 
Friday, March 17, 2023 - 00:00 to 23:45