Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот за економија Бектеши

Денеска 21.03.2023 година (вторник), во 14:30 часот, во Медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши ќе одржат прес-конференција. Тема на прес-конференцијата ќе бидат најновите одлуки на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Tuesday, March 21, 2023 - 14:30 to 15:30