Премиерот Ковачевски во посета на реновираниот дел на Клиниката за гастроентерохепатологија 

На 24.03.2023 година (петок) во 10:00 часот  претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити и амбасадорката на САД, Анџела Прајс Агелер ќе го посетат реновираниот дел на Универзитетската Клиниката за гастроентерохепатологија, каде директор е проф. д-р Калина Гривчева-Старделова.

Календар Влада: 
Петок, Март 24, 2023 - 10:00 to 11:00