ЗПВРСМ Битиќи на презентација на 10 стартапи поддржани од акселератор УКИМ

Ве известуваме дека заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, денеска 27.03.2023 година, ќе биде дел од настан за презентација на 10 стартапи поддржани од акселератор УКИМ.

Презентацијата ќе се одржи во просториите на Центарот за трансфер на технологии и услуги – ИНОФЕИТ, со почеток во 13:30 часот, кога се предвидени и изјави за медиуми.

Календар Влада: 
Monday, March 27, 2023 - 13:30 to 14:30