Премиерот Ковачевски ќе ја посети групацијата „Везе Шари

На 29.03.2023 година (среда) претседателот на Владата Димитар Ковачевски и министерот за економија Крешник Бектеши ќе ја посетат групацијата „Везе Шари“.

Календар Влада: 
Wednesday, March 29, 2023 - 09:30 to 10:30