Вицепремиерот Битиќи во посета на компанијата Алмеро во Гостивар

Денес, 29.03.2023 година (среда), заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, ќе ја посети компанијата за производство на душеци Алмеро во Гостивар.  

 

Календар Влада: 
Wednesday, March 29, 2023 - 10:00 to 11:00