Изјави за медиуми на премиерот Ковачевски и сенаторот Марфи

На ден 26.05.2023 година (петок), во 11:00 часот, во Медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со демократскиот сенатор, Крис Марфи ќе дадат изјави за медиуми.

Изјавите можете да ги проследите и во живо на следните линкови:

Изјави за медиуми на премиерот Ковачевски и сенаторот Марфи

Media statements PM Kovachevski and Senator Murphy

Deklarata për media të Kryeministrit Kovaçevski dhe senatorit Marfi

Календар Влада: 
Friday, May 26, 2023 - 11:00 to 12:00