Премиерот Ковачевски на отворање на хибридна сала на Универзитетската клиника за Државна кардиохирургија

Ве информираме дека на 27.05.2023 година (сабота) во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, ќе присуствува и ќе се обрати по повод отворањето на хибридна сала на Универзитетската клиника за Државна кардиохирургија.

Настанот ќе се одржи на вториот кат на Универзитетската клиника за Државна кардиохирургија.

Календар Влада: 
Saturday, May 27, 2023 - 11:00 to 12:00