Премиерот Ковачевски на увид на рехабилитација на пат Демир Капија- Неготино

На 05.06.2023 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, ќе изврши увид на рехабилитација на пат Демир Капија - Неготино.

По увидот, премиерот Ковачевски, заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Ејуп Рустеми ќе дадат изјави за медиумите.

Календар Влада: 
Monday, June 5, 2023 - 11:00 to 12:00