Премиерот Ковачевски ќе се обрати на презентацијата на регионален саем „Винска визија на Отворен Балкан” во Клуб на пратеници

Ве известуваме дека на 10.06.2023 година (сабота) со почеток во 13:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе се обрати на презентацијата на регионален саем „Винска визија на Отворен Балкан” во Клуб на пратеници во организација на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во соработка со министерствата на Србија и Албанија.

Изјави за медиумите не се предвидени.

Календар Влада: 
Saturday, June 10, 2023 - 13:00 to 14:00