Премиерот Ковачевски во посета на ДСУ Регионален центар за стручно образование и обука "Киро Бурназ", по повод почетокот на учебната година

На 1 септември 2023 година (петок) во 10:00 часот, по повод почетокот на новата учебна година, премиерот Димитар Ковачевски заедно со министрите за образование и наука Јетон Шаќири и за внатрешни работи Оливер Спасовски, ќе го посетат ДСУ Регионален центар за стручно образование и обука „Киро Бурназ", во Општина Куманово, целосно реновиран и реконструиран.

На настанот предвидени се изјави за медиумите.

Локација: „Киро Бурназ“,  Долно Коњарe, Општина Куманово

Календар Влада: 
Петок, Септември 1, 2023 - 10:00 to 11:00