Премиерот Ковачевски на поставување камен-темелник за доградба на ООУ „Коле Неделковски" во Центар

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски на 04.09.2023 година (понеделник) во 11:00 часот ќе присуствуваат на настан по повод поставување на камен-темелник за доградба на ООУ „Коле Неделковски“ во Дебар Маало - Општина Центар.

Ве покануваме да го проследите настанот.

Календар Влада: 
Понеделник, Септември 4, 2023 - 11:00 to 12:00