Премиерот Ковачевски ќе се обрати на настан по повод доделување на социјални станови во Гевгелија

Денеска, 11.09.2023 година (понеделник) со почеток во 16:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор од значење за Републиката, Зоран Ѓоргијев, ќе присуствуваат и ќе се обратат на настан по повод доделување на социјални станови на 28 семејства во Гевгелија.

Локација: ул.Ацо Шопов бр.47 (Моински пат) Гевгелија    

Календар Влада: 
Понеделник, Септември 11, 2023 - 16:00 to 17:00