Премиерот Ковачевски ќе изврши увид во отпочнување со градежни работи за изградба на затворен пливачки базен во Општина Карпош

Денеска, 13.09.2023 (среда) со почеток во 10:30 часот премиерот Ковачевски ќе изврши увид во отпочнување со градежни работи за изградба на затворен пливачки базен во Општина Карпош.

Локација: до Спортска сала „Наум Наумовски – Борче“, во Општина Карпош ул. „Љубљанска“ бб. (позади Сити Мол). 

Календар Влада: 
Среда, Септември 13, 2023 - 10:30 to 11:00